Geen foto maken!

Op weg van Only Friends naar huis gisteren, begon trouwens mijn auto heel irritant te piepen. “pling-pling … pling-pling … pling-pling … “. Meteen het dashboard afgezocht op rode lampjes… niets. Gele lampjes… niets. Iets anders… niets. Hoogst irritant. Alles bleef ook verder gewoon werken. Bij het stoplicht snel de auto uitgezet en weer gestart. Misschien was er een bitje omgevallen in het systeem; het worden ten slotte steeds meer rijdende computers. In eerste instantie leek het weg te zijn, maar na wegrijden, begon het weer. Het leek dus duidelijk iets met rijden te maken te hebben. Opeens viel het muntje. Mijn rugtasje met laptop lag op de bijrijdersstoel. Dat was kennelijk zo verschoven dat de sensor in de stoel dacht dat er iemand zat die zijn gordel niet om had. Toen zag ik ook daar rechts ergens een lampje knipperen. Toen was het euvel snel verholpen. Gordel bij het tasje omgedaan en het gepiep was weg 🙂 Vanmorgen ging Colin weer op de fiets naar school. Het begint te wennen, maar ik mocht natuurlijk weer geen foto maken. Na hem uitgezwaaid te hebben, ging ik ook op pad. Even verderop in het dorp zag ik hem fietsen op zijn mooie, knal oranje fiets. Zichtbaar is hij in ieder geval wel 🙂 Met toch wel een beetje trots gevoel ging ik hem voorbij en zwaaiden we even naar elkaar. Oké hij is al dertien, maar toch… Aan de Paalbergweg was het redelijk leeg. Het OS team was naar Beek voor werkoverleg en een etentje ter ere van een vertrekkende collega. Een aantal special-forces collega’s waren ook vast naar Beek voor dat zelfde etentje. Zelfs de bobo van de bobo’s liep verbaasd over de afdeling. Die was op zoek naar een plek, maar zo veel keuze had hij niet verwacht. Van ellende trok hij zich maar terug in de ontvangstruimte. Daar later nog een bak echte koffie met hem gedronken en gezellig gebabbeld. Bij mijn moeder waren inmiddels de nieuwe laptop accu voor Colin zijn laptop en mijn nieuwe Geox schoenen afgeleverd. Na de lasagne weer lekker naar huis. Morgen drukken dag. Eerst met mams naar de oogarts en later zelf naar de brillenwinkel om mijn ogen weer eens na te laten meten. Tussendoor Colin nog halen waarschijnlijk en die wilde naar de ToysXL. Vroeg naar bed maar dan. Truste!

ColinIncognitoNaarSchool

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.