Broekie

Vandaag eerst naar de bibliotheek in Hillegom. Colin had nog steeds geen boek voor Nederlands. Zijn kaart was zowaar geldig hier en we vonden diverse boeken andere de lijst. Hij heeft uiteraard een van de dunnere boeken gekozen 🙂 Hij gaat “Yuna’s maan” van Hans Hagen lezen. Toen nog iets gehaald voor Lex zijn verjaardag. Manouk vierde haar verjaardag, maar Lex had ook nog wat tegoed omdat we toen op de verkeerde dag voor de deur stonden. Toen viel den we zelfs nog tijd om even naar het zwembad te gaan voor we naar Almere afreisden. Lex had tussen oude foto’s lopen snuffelen en had er een gevonden van zijn jongste broer, Chris, hijzelf en mij. Opgedirkt voor een of andere bruiloft volgens hem. Ook had hij nog een klusje met een computer die nierop wilde starten. Helaas had ik mijn speciale T-shirt niet aan (“No I will not fix your computer”), dus ik ben maar aan de gang gegaan. Na een paar pogingen leek hij de herstelprocedure te doorlopen. De laatste pocent duurde echter vreselijk lang. Zo lang dat we er maar niet op zijn blijven wachten. Dat wordt een verrassing morgen of die wel of niet tot een goed einde gaat komen. We zullen zien. Op de weg terug reden we op de A4 op een wegversmalling af van vier banen naar één. Op tijd de afslag Hoofddorp nog kunnen nemen om binnendoor te gaan. Die afrit is echter zo lang en heeft drie aparte af- en opritten, dat we zo langs de file konden rijden en voorbij de ellende weer de A4 op konden duiken voor de normale afslag. In Hillegom snel opruimen en naar bed toe, Truste!

ChrisLexPeter

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.