Beetje jammer

Colin was weer in voor een bed-dag. Prima. Wel aangegeven dat ik het heel fijn zou vinden als hij zijn huiswerk af maakte en een hoodstuk uit zijn boek zou lezen. In de tussentijd zijn Annet en ik even op visite geweest bij de moeder van Annet. Wel op tijd terug gegaan voor de grand prix formule één. Max had helaas tijdens de kwalificatie zijn auto in de prak gereden en mocht uit de pitsstraat starten. Monaco is niet echt een inhaal circuit dus dat leek een verloren zaak. Het percentage uitvallers is echter ook groot, dus uitrijden geeft al een goede kans op punten. Na een paar schijnbaar onmogelijke inhaalacties reed mijnheer op de tiende plaats. Dat ging de goede kant op. Tot hij besloot om de actie van de kwalificatie te herhalen en op dezelfde plek zijn auto tegen de vangrails te zetten. Einde race 🙁 Beetje jammer. Het tweede deel van de race was automatisch wat minder interessant geworden. Colin had inmiddels wel zijn huiswerk gedaan en zou vanavond in bed in zijn boek gaan lezen. We wachten het af. Na de roti nog een stukje gewandeld naar de snackbar voor sundae’s. Vlak voor Colin naar bed ging heeft hij inderdaad hoofdstuk één van zijn boek gelezen. Morgen is het weekend weer afgelopen. Truste!

DagMax

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.