Niets bijzonders

Goed geslapen. Zonder problemen het woon-werkverkeer doorstaan. Zelf het werk zelf ging redelijk probleemloos. De geplande firmware upgrade kon iet doorgaan omdat de grafische consoles niet werkten. Daar maar een call voor gemaakt richting GBI en afwachten wanneer dat opgelost wordt. Thuis uitgezocht of er nog iets te cachen valt bij Marga en Ron waar we zondag naar toe gaan. Het enige in de buurt was een mystery “Het geheim van de snelle reactie”. Eenmaal opgelost, bleek de cache onderhand in de achtertuin te leggen van M&R. Die gaan we zondag dus even vakkundig opzoeken. René is nog even langs gekomen om de oude Makita koffer met gedeeltelijke inhoud op te halen. Ben ik die ook weer kwijt. Scheelt weer in het kamertje. Verder op de bank naar “Licence to kill“gekeken. Morgen weer naar Apeldoorn. Zal wel weer niets worden met aansluitend Only Friends 🙁 Truste!

GC3GKH0oplossing

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.