Apeldoorn again…

Vanmorgen maar weer eens afgereisd naar Apeldoorn. Deze keer werkoverleg en een commvault informatie sessie. Ik kom wel meteen het handboek voor de zoeker meenemen voor een collega die gepakt is door het metaaldetector zoeken. Door zijn enthousiasme heb ik nu maar eens uitgezocht hoe ik mijn detector moet gebruiken. Aanzetten en zwaaien bleek niet te werken. Het werkoverleg  liep tot de pauze. We hadden nog net even tijd om te lunchen voor we bij de commvault informatie sessie aan konden sluiten. Dat duurde ook lang genoeg om op de terugweg weer in de file terecht te komen en weer te laat te zijn voor Only Friends. Terug in het dorp zag ik weer mensen met hesjes op hoeken staan. Dat was die herrie gisteren! De avondvierdaagse. Hoe kon ik dat missen. Misschien omdat Colin niet meer meeloopt. Even een tussenstop bij de kleding reparatie winkel. Daar had ik gisteren mijn Scapa Flow fleece gebracht met een kapotte rits. Daar heeft hij netjes gewoon een nieuw ruitertje opgezet en die is weer als nieuw. Weer thuis in de tussentijd het zweet even van mijn lijf gespoeld en naar “Goldeneye” zitten kijken. Annet kwam voor de gezelligheid en omdat ze morgen toch in Amsterdam moest zijn. Even later werd Colin ook weer gebracht. We zijn er weer klaar voor. Op de valreep nog een kaartje met schema van de demo vlucht van de F35 morgen. Eens kijken of we een educated guess kunnen maken waar hij langs gaat komen. Truste!

F35vlucht

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.