1 juni

1 juni goed doorgekomen. De sterfdag van mijn vader heeft me in het verleden nog wel eens parten gespeeld, maar nu ging het goed. Vandaag aan de Paalbergweg was het weer het aloude kippenhok. Ondertussen wel gezien dat XS4ALL inmiddels bij de diensten staat die onder de personeelskorting vallen. Die korting heb ik dus meteen maar aangevraagd. Al vrij snel was de aanvraag afgesloten. Nog nagevraagd of het nu goed was, maar dat konden ze niet zeggen. Daarvoor moest ik de factuur van XS4ALL af gaan wachten, maar dat kon ook nog wel twee maanden duren. Dat wordt dus goed opletten op de factuurbedragen de komende maanden. Tegen drieën was ik het zat en ben weg gegaan. Nog even de auto van Gert ingepakt in afzetlint. Dat krijg je als je je auto op je werk parkeert en op vakantie gaat. We hebben al zo weinig plekken in de garage. Acties als op blokken zetten of as-steuntjes onder de aandrijfassen zetten hebben we maar niet gedaan. We verwachten hem zaterdagavond terug en dan is het wel een beetje Jammer als er niemand is om te helpen. Hij hoeft hem nu alleen maar uit te pakken. Toen camera ingesteld op F8 en +1 om tegen de lucht foto’s te kunnen maken van de F35 die zijn demovlucht boven Nederland zou maken. Op een goed gekozen plek geparkeerd en de scanner aangeeft. Toen even de laptop gestart om te kijken of er nisscjine6eem site was waar hij op te volgen was. “Vlucht afgelast vanwege slecht weer”… Serieus!? Ik weet niet voor hoeveel miljard aan vliegtuig en dan vliegt het niet vanwege slecht weer?? Belooft niets veel goeds. Verder lezend bleek het te zijn omdat hij dan slecht te zien was. Het was toch stealth of toch niet ?!? Volgende keer beter dan maar. Thuis moest ik een proeve van bekwaamheid afleggen in MineCraft. Colin wilde dat ik een kasteel en een middeleeuws huis bouwde om te zien of ik waardig was om op de server te mogen of zo… Ik heb mijn best gedaan en ben geloof ik geslaagd.

Gertje

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.