Hamertje tik

Vanmorgen boodschappen gedaan voor de gyros vanavond. Verder op zoek naar een huis-tuin-en-keuken gereedschapskistje voor Annet. Eindelijk het reddings-hamertje op de gewenste manier in de auto gemonteerd. Dat lag al veel te lang ergens in een deur bak. Als je dan een keer onverhoopt over de kop gaat, slingert het door de hele auto. Nu vast onder handbereik. Na de gyros Colin weer naar Monique gebracht en nog even langs mams gegaan. Daarna naar Hillegom. Truste!

DSC_5751

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.