Wandelingetje Baarn

Vandaag stond de orpheus hetero wandeling op het programma. De opkomst was jammer genoeg weer redelijk beperkt net als vorig jaar. Verzameld in Baarn bij “De Generaal” en in die buurt de wandeling gemaakt. Het verste punt ging langs paleis Soestdijk. Langs het pad terug kwam nog een cache op de gpsr te voorschijn. Het leek de hele groep leuk, dus we hebben samen “Gonzo’s memory lane” gezocht en gevonden. De zoon van Anja deed het spel ook, dus ze heeft hun team naam nog genoteerd. Terug bij het oude station nog iets gedronken en toen naar restaurant Joyah voor het avondeten. Daarna weer terug naar Hillegom en naar bed. Morgen weer vroeg op voor een volgende etappen van het Hollands Kustpad.

PaleisSoestdijk

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.