Tis weer maandag

Vanmorgen weer met frisse tegenzin op gang gekomen. Het weekend zit er weer op. Op mijn werk aangekomen bleek de auto van Gert weg te zijn. Die heeft hem dus van het weekend uitgepakt na zijn vakantie. Ben benieuwd of ik nog commentaar ga krijgen als hij ontdekt heeft wie het gedaan heeft 🙂 Verder de doorgaande strijd om een grafisch console werkend te krijgen voor morgen, want dan hebben we het echt nodig. In de middag kwam Gert inderdaad op Lync om te zeggen dat hij zijn auto zo mooi verpakt terug had gevonden. Eerst gedaan of mijn neus bloedde natuurlijk, maar Emiel en Theo hadden me al verraden. Gert kon de lol er wel van inzien en baalde eigenlijk dat het zo vroeg en donker was geweest dat hij geen foto’s gemaakt had. Gelukkig had ik dat wel en hij was heel blij met de doorgestuurde kiekjes 🙂 Lekker gegeten bij mams en daarna thuis eerst de achterstand op mijn blog weggewerkt. In het weekeinde heb ik alleen tijd gehad om er concepten op te zetten. Het fatsoeneren en publiceren schoot er hij in. Ook voor het uploaden van de plaatjes, had ik een laptop nodig. De nieuwe kaart met de wandeling staat ook weer online. De tweede etappe is ingetekend. De rest van de avond weer lekker hangen. Truste!

LAW5-2E2

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.