De dag van de groeirol

Patching bleek goedgekeurd. Console bleek nog steeds niet te werken. De OTA omgeving van een klant in Centerity gehezen. En toen gebeurde het. De workshop “pak je groeirol”… Tja, het zou de boel duidelijker moeten maken, maar het werd eigenlijk alleen maar waziger. De sessie maakte alleen maar duidelijk dat eigenlijk niemand wist waar we naar toe gingen. Ja “rollen”, naar hoe je daar dan kwam en wat je ging doen bleef in het midden. Zoals iemand zei “Vroeger deden we allemaal hetzelfde maar heette het anders, nu gaan we allemaal iets anders doen, maar noemen we het hetzelfde”. Na nog gele briefjes op de muur geplant te hebben en voor je voorkeur rol gestaan te hebben, was het al weer vrij snel over. Nog even tijd over om het console nog te testen. Weer zonder resultaat en toen snel op weg naar Only Friends. De oefeningen met Leslie naar het diepe verplaatst. Vervolgens geassisteerd aan de oppervlakte. Gezorgd dat alle cilinders vol waren. Toen ploeg acht weer onder was was richting huis gegaan. Via Kösem natuurlijk 🙂 Alleen een beetje jammer dat er vanwege de ramadan geen thee geschonken werd. Geheel relaxed langs de dijk naar huis gereden. Zelfs in de dertig kilometer zone, me ingehouden. Moest ook wel, want ik was niet de enige. En ik wond me er niet eens over op. Thuis bleek COlin ook al aanwezig te zijn. Tot mijn vreugde, bleek hij zijn boek al bijna uit te hebben. Hij had zelfs liggen lezen en veel meer gedaan dan afgesproken was. Maar niet toegeven dat het een leuk boek is natuurlijk 🙂 Annet bleek ook al een poos lekker aan het werk te zijn. Nou, nog wat rommelen en lekker gaan slapen. Truste!

Groeirollen

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.