Emmen één – de reis

Drukke dag vandaag. Colin bleek de eerste twee uur vrij te zijn. Dus we hebben een beetje uitgeslapen en zijn samen naar oma gegaan. Daarvandaan heb ik hem naar school gebracht. Ik moest toch nog in Hoofddorp zijn om naar mijn trek haak sleuteltje te informeren, dan kon ik wel even langs school. De trekhaak tent was dicht, juist op vrijdag tien juni… Toen maar doorgereden naar de beddenwinkel voor een nieuw kussen. Gezien de hoeveelheid verschillende soorten eerst maar goed kijken wat ik nu heb. Op weg naar Hillegom kreeg ik nog een berichtje van Colin dat hij eigenlijk zijn laptop nodig had voor geschiedenis en of ik die in de pauze nog even kon brengen. Ik had geluk dat ik in de buurt was, anders had ik nog flink om moeten rijden. Het zou natuurlijk moeten zijn dat hij geluk had dat ik in de buurt was omdat hij anders geen laptop had. Maar goed, wat we niet doen oor ons nageslacht. Snel naar Hillegom om alles spullen voor het weekend in te pakken en weer terug naar school om Colin weer op te halen. Vlak bij school ging de telefoon, waar we bleven. Ze waren eerder losgelaten. Iets later viel hij achterin de auto en konden we op weg naar parc sandur in Emmen. Joep en Timo lagen een uurtje op ons voor, die waren met de auto van Annet gegaan. Met z’n vijven in één auto met nog bagage leek toch een beetje krap. Het bleek een leuk huisje te zijn net voldoende ruimte. Colin heeft zijn eigen kamer boven, Joep en Timo delen de andere. Annet en ik hebben een kamer beneden. De vorige bewoner leek zich een lolletje beloofd te hebben want de wekker uit de stereo ging opeens af. Ook stond het volume voluit. Gelukkig gebeurde dat niet midden in de nacht. Even voor alle zekerheid alles gereset. Resumerend: goede reis gehad, fijn huisje, GPSr vergeten, laptop thuis gelaten. Voor de eerste avond maar lekker makkelijk in het restaurant gegeten. Na het eten het zwembad meteen maar onveilig gemaakt. Na het zwemmen lekker rustig nog in het huisje gezeten alvorens te gaan pitten. Morgen zorgen dat we tegen openingstijd bij Wildlands voor de deur liggen. Truste.

DSC_5834

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.