Emmen drie – weer terug

Na het ontbijt weer even lekker naar het zwembad gegaan. Lekker klooien met z’n allen. Vandaag geen waarschuwing op de glijbaan. Na het zwemmen motregende het al een beetje op weg terug naar het huisje. Niet de moeite, maar toch… Tosti’s als lunch en daarna nog spelletjes. De rest van de middag gebruikt om op te ruimen en uit te rusten van de drukke dag gisteren. Sam en Lisanne gingen eind van de middag al terug,. Wij bleven nog voor het eten. Wel bijtijds, want we hadden nog een uur of twee sturen voor de boeg. Tussen de buien door de auto kunnen inladen en toen op weg. Onderweg nog een aantal flinke hoosbuien, maar veilig aangekomen in Hillegom. Meteen op de bank geploft voor de formule 1. Op de rustige momenten van de race de tassen nog uitgepakt en de spullen opgeruimd. Tot de eindfase van de race. Toen begon Max Verstappen zijn positie fanatiek te verdedigen. Nico Rosberg dacht even snel voor bij te gaan, maar jammer genoeg voor hem, gaf Max geen millimeter speling. Na een paar mislukte inhaalpogingen sprak het gezicht van Christian Horner (de teambaas van Max) boekdelen. Met een grote grijns op zijn gezicht, volgde hij de strijd. Een laatste inhaalpoging werd Rosberg vervolgens fataal. Hij was er voor, maar kon de bocht niet meer maken en hij spinde de baan af. Nog even bank gehangen en een tukkie gaan doen. Het was een vermoeiend weekend geweest. Truste!

ChristianHornerBigSmileAfterVerstappenActions

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.