Het is weer maandag

Opstarten ging vandaag weer hopeloos. Beetje chaotische ochtend. Gelukkig had ik gisteravond al gezien dat Colin het eerste uur vrij was. Daarna doorgereden naar de Paalbergweg. De file bij Schiphol kon ik nog ontwijken via de oude dienstweg, maar op de A9 kon ik al bij afslag Ouderkerk aansluiten achter aan de file. Die liep vervolgens tot aan de Paalbergweg. Wel weer lekker kunnen klussen. Voorbereidingen getroffen voor een laatste Centerity klusje. Colin was met wat klasgenootjes naar een langdurig ziek vriendje geweest. Samen hebben ze bij hem thuis een projectje voor Frans gegaan. Toen ik naar thuis reed zelden hij dat hij zijn fiets op school ging zetten en naar oma zou komen. Ik ben hem toen maar op gaan halen ik school. Ma het eten hem weer naar Monique gebracht en meteen mijn Nerf arsenaal meegenomen. Nog even een aquarium crisis bij Chananja bekeken en toen naar huis. Na alle verplichte figuren, tegen bedtijd, toch nog maar naar Hillegom gereden. Truste!

NerfArsenaal

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.