Kort koppie

File voor de Schipholtunnel door ongeval op A4, sluiproute werkt goed. De iets aangepaste zelfs nog iets beter 🙂 Daarmee kwam ik echter direct in de file voor de A9, ook al vanwege een ongeval. Navigatie gaf A10 als alternatief dat 15 minuten sneller was ?!?! Dat wil wat zeggen! Dat alles dan alleen maar om bij mijn werk in de drukte te komen die ontstond door de files op de snelweg. Ook daar maar een sluiproute genomen en toch nog op mijn werk gekomen. Daar waren problemen. Gelukkig niet in mijn gebied, dus ik kon me storten op de Centerity migratie van de laatste machines van de laatste klant die nog moest. Dat werkte vrij vlekkeloos en ik kon met verder concentreren op het maken van de extra controles die nodig waren boven op de standaard set. Later in de middag naar Cor geweest om gekortwiekt te worden. Het was weer de hoogste tijd geworden. Na de knipbeurt nog even een bak shoarma gehaald en naar huis gegaan. De was in de droger gegooid en een nieuwe was aangezet. Met NCIS op de tv de shoarma naar binnen gewerkt. De avond afgesloten met “The Librarian: Return to King Solomon’s Mines“. Truste!

KortKoppieJuni2016

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.