Echoooooo

Vanmorgen zwaar in de mineur wakker geworden. Grote donder wolk in mijn hoofd. Zonder al te veel poespas verder naar mijn werk gegaan. Wat een stilte daar. Gisterenavond was het vanaf tien uur verhoogde dijk bewaking voor een heleboel afdelingen, ter voorkoming van problemen tijdens een geplande reparatie. Sommige collega’s zijn tot drie uur vanmorgen op de achterhand aanwezig geweest voor het geval de bom zou barsten. Als gepland en verwacht is dat niet gebeurd, maar je moet toch voorbereid zijn. Dat maakte wel dat het vanmorgen extreem leeg was op de etage. De bezetting was miniem. Dat resulteerde ook meteen in het feit dat de paar aanwezige collega’s bij je bureau stonden met vragen die je toch niet kon beantwoorden omdat je in een ander team zat. In ieder geval kwam het signaal “veilig” tegen half elf. De actie was geheel met goed gevolg afgerond en er was geen bloed uit gevloeid. Veel later dringt het tot je door waarom je je eigenlijk zo rot voelt. Het is juni hè… Verjaardag komt er aan, zonder dat je nog weet wat je daar mee wilt deze keer. Begin juni de sterfdag van je vader gehad. En dan opeens zie je de datum… vijftien… De geboortedag van je vader. Dacht dat ik het inmiddels wel onder controle had, maar soms hakt het er toch weer in. Toen ik dat eenmaal door had, werd ik wel wat rustiger, dat scheelde dan weer. Werk liep uit en mijn mindset was toch niet zo geschikt voor Only Friends, dus ik ben maar wezen spijbelen. In plaats daarvan even naar het herdenkingsmonument op Westgaarde gegaan. Vervolgens na de döner weer naar huis gegaan, Was opgeruimd en gewacht op Colin en Annet.

Papa2016

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.