Facebook vaderdag actie

Duffe dag vandaag, na de emotionele dag gisteren. De hele dag een beetje afgestompt. Gelukkig een aantal standaard, niet al te ingewikkelde probleempjes aan kunnen pakken. Ondertussen nog ontdekt dat er één machine door de mazen van het Centerity net geslipt was. Die moeten we in de nazorg nog maar even opvoeren. Voor het eerst op Facebook aan een “kopieer dit naar je tijdlijn” actie meegedaan. Maak ter ere van vaderdag je profielfoto die van je vader. Normaal gesproken doe ik die dingen niet, maar deze keer maak ik een uitzondering. Colin weer bij mijn moeder opgepikt en naar huis. Mijnheer wilde uitgebreid stoeien, dus mijn ribben hebben weer een andere volgorde gekregen 🙂 En toen was het alweer bijna bedtijd. Truste!

FaceBookProfielVaderdag

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.