Yuna’s Maan

Vanmorgen Colin maar even naar school gebracht. Het was zulk snertweer. Ja, weer een smoes, ik weet het, maar het was mijn idee, niet het zijne. Na het ontbijt bij mams weer naar Hoofddorp gereden om te informeren naar het trek haak sleuteltje. Tot mijn verrassing lag dat al klaar op de balie. Was kennelijk net binnen gekomen. Jammer genoeg was het niet gratis, maar goed, dan heb ik de boel weer compleet. Doorgereden naar Annet. Die was echter nog roeien. Ook dat liep uit. En ik dacht nog wel dat ik door al het landbouw verkeer zelf laat was. Samen vast voor vaderdag naar het gedenkplekje van haar vader geweest. Aansluitend bij ‘t Panneland een pannenkoek gegeten. Weer vast moeten stelen dat die van Boerderij Meerzicht nog steeds de beste zijn! Snel Colin weer uit school gehaald en naar huis gebracht. Ik moest nog even de boodschappen voor vanavond doen. Het verzoek was bloemkool. Maar of ik ook nog even Zelda and the Twilight Princess op de Wii disk wilde zetten. Dat kon wel even tussendoor en Colin kon weer fijn spelen. De rest van de Wii iso’s maar meteen even gegroepeerd op de plek waar ik ze hebben wil: de Wii directory op de NAS. Na de boodschappen nog even een nood bezoek gemaakt mij Chananja. Die had haar nieuwe aquarium binnen gekregen en wilde even wat dingen zeker weten. Het plekje bleek gewoon een slordig afgewerkte kitrand te zijn. Meteen de nieuwe achterwand maart op maat gesneden en in de bak gekit. Ook het filter gevuld met de blokken filter materiaal. De verwarming op zijn plek gehangen en de pomp op zijn plek gedrukt. Just Add Water… Ten minste, als de kit morgen uitgedampt is. Weer thuis kon ik meteen aan het eten gaan werken. Alles viel precies op zijn plekje. Met een beetje hulp van Colin ging het nog makkelijker. Dan ook nog het goede nieuws dat zowel de CVR als de FDR van de vorige maand neergestorte EgyptAir-vlucht 804 geborgen zijn van de bodem van de Middellandse Zee. Na het eten heeft Colin ook nog zijn Nederlandse boek uitgelezen! Daarmee is hij dan klaar voor de boekenkring maandag. Verder inpakken en naar Hillegom!

HansHagenYunasMaan

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.