Zaterdag

Druk dagje. Inkopen doen voor mijn verjaardag. Nog wat glaswerk kopen voor drankjes. Winkel in winkel uit tot alles gekocht was. Annet heeft bij het tuincentrum nog haar cadeaubon van moederdag verzilverd. Bij Annet thuis weer, van Joep en Timo vast een verjaardagscadeau gekregen. Twee bladen. Het beste van Historia en Maximum speed. Het ene blad ging over de grote mysteries van de wereld en had, toevallig of niet, precies de mysteries die ik het meest interessant vind. Het tweede blad gaat over racen en met name over Max Verstappen. Het mooie van dat blad is dat het vreselijk veel mooie foto’s bevat. Verder tussendoor stukken van Le Mans gekeken.

KadosJuni2016

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.