Vaderdag

Vaderdag. Geen ontbijt op bed, want Colin had het uiteraard veel te druk met zijn spelletjes. Maar tijdens het ontbijt kwam hij dan met zijn pakje. Wat lekkers voor onder de douche. Verder alleen even naar de moeder van Annet geweest en voor de rest gekeken naar Le Mans, alwaar na drieëntwintig uur en zevenenvijftig minuten, de Toyota op nummer één stilvalt op het rechte stuk. Met nog drie minuten te gaan, zegt je auto krak en is het over. Porsche wint. De formule 1 in Bakoe ziet er nog erger uit dan Monaco. Dit stratencircuit lijkt nog krapper dan Monaco. Max komt niet verder dan plaats acht Aan het einde van de dag voor mijn verjaardag lekker gaan eten bij eetze. Tot slot nog een kort wandelingetje ter afsluiting van het weekend en plat. Truste!
EetZe20160619

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.