Vijftig-plus

Vandaag dan toch eindelijk vijftig-plus. Heb me nog een jaar achter vijftig-punt kunnen verschuilen, maar nu niet meer. En ach, het voelt precies hetzelfde. Op de weg was het vanmorgen zo druk dat ik zelfs over de n201 helemaal om Schiphol heen werd geleid. Bij de paalbergweg stond ook weer een gigantische file. Door de ombouw van de A9 hier zijn de verkeersstormen helemaal in de war. En als men de kruisingen nu vrij hield, viel het nog wel mee. Op mijn verjaardag kreeg ik vandaag dan een rondleiding door het datacenter 🙂 Stond al gepland voor de BHV groep, omdat we vanaf nu ook geacht worden het datacenter en technische ruimtes te ontruimen en dan is het wel makkelijk als je een beetje de weg weet. Verder druk bezig geweest de voorbereidingen van een OS patch morgen. Blijkt die niet te kunnen omdat de applicatie niet uit mag. Zelfs de firmware moet nog gedaan worden. Dat scheelt ook weer. Na het werk nog wat laatste boodschapjes gedaan voor vanavond. Meteen Colin bij de bushalte opgepikt. Samen naar mams voor de patatjes en samen met Annet en mams naar huis gegaan. Voorbereiden voor de visite. Ondanks wat afzeggingen was mijn kamer gevuld. Na een gezellig avond lekker mijn bed in gedoken.

EenenvijftigJaarShirt

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.