The day after

Verjaardag zit er op. Vanmorgen het appeltaartje en het restje appel-kruimel mee genomen naar mij werk. We waren met zo weinig dat het niet eens op ging. Thuis nu eindelijk eerst maar eens het hoek aquarium gerepareerd. De bak uit de hoek getrokken en het reparatie hoekje er op gekit. Met spanbanden uit de auto het hoekje op zijn plek gedrukt. De G4 ledjes voor de badkamer waren ook binnen gekomen, dus die vervangen nu de halogeen lampjes. De middelste geeft nu ook weer licht. Ook een begin gemaakt met de RetroPie game console. Dat is een image waarmee je een Raspberry Pi kunt gebruiken als game console. Het leuke is dat je diverse oudere systemen kunt emuleren. Dan kan ik straks eindelijk een keer Senna’s GP Monaco spelen op de Sega GameGear. Met een toetsenbord werkt het systeem niet echt lekker. Dus toch maar even op zoek naar USB versies van een SNES controller. Als laatste klusje dan de lijken uit het tijdelijke aquarium gevist. Chananja is niet de enige met vis problemen. Volgens mij heb ik nog twee overlevenden. Verstoppie en een auratus. Straks maar goed bedenken of ik de hoekbak nog welkom moet gaan richten. In ieder geval moet de Rio 240 weg. Tijdens NCIS zat ik naar tegen de lege muur boven de tv te kijken en besloot de klok op te gaan hangen. Ook een klusje dat al lang klaar lag om uitgevoerd te worden. Toen een Iglo sensatie klaar gemaakt. Dat werd zeker een sensatie, want ik had waarschijnlijk zonder bril een portie gevonden met spinazie en paddo’s… Fouter kan het bijna niet. Maar goed. Klaargemaakt en netjes opgegeten. Als je niet kijkt wat je eet, valt het reuze mee.

2016-06-21

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.