Tja, verzin eens een titel…

Annet haar (oké, ex-) schoonvader is gisteren overleden. We worden bij de uitvaart verwacht. Ze maakt nog steeds deel uit van het geheel. Net als ik vorig jaar bij mijn toen inmiddels ex – schoonvader. De uitvaart is zaterdag, op een moment dat ik eigenlijk had moeten werken. Dat, in overleg, maar even gecanceld. Na het werk naar Only Friends. Weer de bekende oefeningen met Leslie. Daarna weer alle lege cilinders gevuld en vol gehouden. Na groep zeven te water gelaten te hebben en de spullen van groep acht klaar gelegd te hebben was het nog een bakkie koffie en op naar de döner. Thuis kwamen Monique en Colin vlak achter me aan. Annet kwam niet veel later. Colin had al gevraagd of ze zou komen. Toen het antwoord bevestigend was, was hij meteen blij, want dan kon hij vragen of hij gemasseerd kon worden 🙂
Vullen_20160622

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.