Retro games met RetroPie

Vanmorgen kwam de regen met bakken naar beneden. Op weg naar de bushalte besloten Colin toch maar even naar school te brengen. De navigatie stuurde me weer om de A4 heen via Badhoevedorp naar de A9. Dat reed gelukkig goed door. De werkdag ging zonder veel bijzonderheden voorbij. We moeten er alleen wel voor waken dat we straks niet de afdeling “patchen en updaten” worden. Want daar is de lol wel snel af. Noodzakelijk kwaad, akkoord, maar wel binnen de perken hoop ik. Gegeten bij mams en daarna met Colin naar huis gegaan. Daar is Colin aan zijn huiswerk gegaan: het maken van een tekening 🙂 Ik ben de RetroPie gaan testen met Ayrton Senna’s Super Monaco GP II. Ook het aquarium weer op zijn plek gezet. De volgende stap is om dat voorzichtig te vullen. Als dat goed gaat, kan de apparatuur en het restantje vis verhuisd worden. En dan kunnen we weer een bezoek gaan brengen aan Verduijn voor nieuwe bewoners 🙂 De buurvrouw kwam nog even een pakje langs brengen dat gisteren bij har bezorgd was. Een transparante Pi-case met ventilator. De belasting van de pi blijkt toch zwaar genoeg om wat koeling te kunnen gebruiken. Met een beetje sleutelen moet ik de Minecraft case wel op de een of andere manier van de koeling kunnen voorzien. Verder Independence Day en tijd om naar bed te gaan 🙂 Truste!

SegaSennaMonaco

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.