Verkeerde fanmail

Nou, dag Groot Brittannië. Een krappe meerderheid wil uit de EU. We zullen maar beginnen met het volgooien van de kanaaltunnel. Gaan we er veel aan missen? Denk het niet. Ze hadden vanaf het begin al een status aparte en hebben er naar mijn mening nooit helemaal bij gewild. Geen euro, Engelse grenscontrole bij Calais. En zo waren er nog meer afwijkingen van de Europese gedachte. Het blijft een eiland in alles. De eerste ongeveer honderd liter water in de hoekbak laten lopen. Voldoende om de reparatie onder te zetten, maar niet voldoende om een al te groot probleem te vormen als het fout gaat. De circulatiepomp er in gezet tegen het bederven van het water, And Now We Wait. Toen toch weer naar Meerzicht geweest voor een pannenkoek. Op weg terug naar de auto zag ik de A380 nog overvliegen richting buitenveldertbaan. Daarna even wat boodschappen gehaald voor het avond eten en door naar Hoofddorp om Colin op te halen. Voor school stond een ambulance. 112 gaf niet echt een verklaring. “inzet zonder spoed”. Wat later vertrok die weer zonder al te veel ophef. Colin wist van niets, dus het zal wel niet veel geweest zijn. Ik moest nog even mee de klas in van techniek om zijn kunstwerkjes op te halen. Die kon hij alleen niet dragen. Een tegeltje met wolf Link uit Zelda en een gekleid beeldje van een Diababa. Voor beiden had hij een tien gescoord! Thuis kwam mijnheer er achter dat zijn jas nog op school hing en dat zijn portemonnee daar in zat. Dus eerst even de was gewisseld en toen weer terug naar school. Jas was er, maar portemonnee niet. Voor alle zekerheid zijn kluisje nog nagekeken, maar helaas. Weer thuis had hij gewoon met zijn neus gekeken, want alles zat gewoon in zijn tas. Droppie! De genoemde foute fanmail kwam helaas van het CJIB. Toch weer eens ergens te hard gereden 🙁 Gelukkig niet al te hard, dus dat was dan een geluk bij een ongeluk. In het kader van de gezonde maaltijd, vanavond gewoon aardappels en groente en een Duits biefstukje. Inmiddels kwam ik er ook niet meer onderuit om een tekening van de moon lord te maken voor Colin. Zo nu en dan beloof je dat om van het gezeur af te zijn. Hopelijk komt dan van uitstel afstel, maar die dingen onthoudt hij nu eens wel… Na het eten Colin weggebracht en nog even doorgereden naar de nieuwe loods van Iris, de roeivereniging waar Annet roeit. Toen was het alweer bedtijd. Truste!

DSC_6073

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.