Bijzonder

Vandaag de uitvaart van de schoonvader van Annet. Het werd een complete kerk dienst in Lisse. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Alles bij elkaar was het best een indrukwekkend geheel maar toch ietsje te kerkelijk voor mij. Na de dienst werd de kist naar het graf gebracht en ook echt met touwen laten zakken. Na de begrafenis was het nog koffie met broodjes aan de overkant van de kerk en toen zat het er op. Alles bij elkaar toch nog een hele dag.

NicAOosterveer

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.