TH97 / OVP

Het plan was om op tijd te vertrekken richting Oostvaardersplassen (OVP) en dan door te gaan naar de motorcross baan in Lelystad. Maar tegen de tijd dat we vertrokken was het beter om meteen maar naar de crossbaan te gaan. Tom van René reed een wedstrijd daar en ik had al lang geleden beloofd een keer foto’s te komen maken. Aldoor kwam heter niet van vanwege afstand of afgelaste races. Maar nu was het op redelijke afstand en het ging door. We vonden René op een heuveltje naast de baan dus we gingen er van uit dat dat wel de beste plek zou zijn. En toen uitkijken naar startnummer 97, Tom ter Horst. Na de training even via cache “Stairway to heaven” snel richting Oostvaardersplassen. Even iets gegeten met uitzicht op. Toen kreeg ik een berichtje hoe laat Tom moest rijden. Dus snel terug naar de baan. Tom was net gestart en ik heb nog flink wat mooie foto’s gemaakt. De tweede manche liet op zich wachten, want er was een crash geweest en er stond al een poos een ambulance op de baan. Annet en ik hebben besloten daar maar niet op te wachten en nog even een wandeling door het natuurgebied OVP te maken. Hier is de documentaire “De Nieuwe Wildernis” opgenomen. Het gebied zag er inderdaad bekend uit. Het enige minpuntje waren de overduidelijk aangelegde betonnen paden. Dat maakt het wel goed toegankelijk, geeft het ook een minder natuurlijke uitstraling. Nog twee caches in de buurt meegepikt “De Grote Vijf – Edelhert (5 van 5)” en “De Grote Vijf – Heckrund (4 van 5)” en terug naar Hillegom. Morgen begint de werkweek weer.

DSC_6177

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.