Ohhhh, Zeldahhhh

Vanmorgen wel héél vroeg wakker geworden en niet meer kunnen slapen. Ik had nog iets te doen, dus ben maar opgestaan en heb alle papieren die sinds ik in mijn eigen huis zit verzameld had, uitgesorteerd. Kijken of ik inmiddels alles had voor de belasting aangifte waar Monique mee bezig was. Dat bleek zo te zijn, maar ik had wel meteen de boel uitgesorteerd. Nu nog even een nette map regelen om het in op te bergen en dan zo zien te houden. Daardoor was ik dus ook meteen lekker vroeg op mijn werk. Stond weer eens vooraan geparkeerd. Dat was al een poos niet meer voorgekomen. Monique had inmiddels een berichtje gestuurd dat de belasting aangifte geregeld was. Dat hebben we dan op de valreep nog kunnen regelen. Ik had al een waarschuwing gekregen. Aan de Paalbergweg druk bezig geweest met een hyacint scriptje en een commvault back-up. Daar was de dag wel weer mee gevuld. Op de valreep nog wat gedaan aan het vulnerability management voor een klant. Maar toen was het wel weer tijd om naar huis te gaan. Thuis een transparant kastje met ventilator om de Minecraft Pi gebouwd. Die heeft in het mooie 3d geprinte huisje toch last van warmte. Bij het modificeren ervan, heb ik het soort van vernietigd 🙁 Voor de compleetheid maar eens een nieuwe bovenkant laten printen. De koeling lossen we dan wel anders op. Vervolgens wat testjes met de RetroPie. Voor alle beschikbare platforms had ik de Zelda spellen er op gezet. Voor de GameBoy Advance werken ze niet, daar moet ik nog even naar kijken. Bij de SNES kwam ik een hele nieuwe uitvoering tegen… “The Legend of pervert”, een gehackte “Legend of Zelda: A Link to the Past”. In deze uitvoering is wat tekst aangepast aan een 18+ publiek 🙂 Grappig. Leuk om te hebben, verder niet echt spannend. Wel grappig dat de Raspberry Pie dus gewoon kan functioneren als een Nintendo Super NES. Of gewone NES, of GameBoy of Sega Game Gear, of, of, of… Diverse mogelijkheden… Verder beetje opgeruimd en televisie gekeken. Morgen weer een dag!

ZeldaAchttienPlus

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.