Jacques Parson dag

Vandaag bij het werkoverleg hadden we bossche bollen ter ere van de laatste dag van collega Ad. Die gaat zijn geluk elders beproeven. Ook nog een verhaal over de groeirollen en wat we daar mee moeten. Het enige dat echt duidelijk is, is dat er niets duidelijk is. Maar dat schijnt bekend te zijn en aan de verdere invulling wordt gewerkt. Hoe je dan op dit moment een keuze moet maken is onbekend. Je moet maar een globale richting bedenken en die bijsturen naar mate meer bekend wordt. Aansluitend naar Only Friends voor de Jacques Parson dag ter ere van de grootste steun en toeverlaat van Dennis Gebbink. Het normale sportprogramma, inclusief het duiken dus, is komen te vervallen. Zowel op het grasveld als op het kunst grasveld waren diverse activiteiten waar de jongeren aan mee konden doen. De politie was aanwezig met een groot speel kasteel in politie auto uitvoering. Ook een ME-bus een een arrestantenwagen. Na het spel kwam het officiële gedeelte. Het huldigen van alle sporter die iets speciaals gepresteerd hadden het afgelopen jaar. We hebben een aantal kampioenen in de groep. Ook de groep duikers die hun IAHD brevet haadn gehaald, werden in het zonnetje gezet. De medailles werden uitgedeeld door Jacques Parson, Eric van der Burg, Niels Meijer en Esther Schouten. Aansluitend uiteraard wel de dag traditioneel afgesloten met döner 🙂  Thuis werd ik verrast door Annet die toch nog gekomen was. Even later werd Colin ook nog gebracht. Die heeft lekker de rest van de wek vrij, dus die moet zich morgen maar zien te vermaken. Ik geloof dat hij daar niet zo’n probleem in zag. Op CataWiki helaas een mooi duikhorloge misgelopen. De Aqualand eco drive zou een mooie vervanging kunnen zijn voor de hyper, maar werd helaas te duur.

JacquesParsonDag2016

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.