Hij is over…

Colin vrij. Dat hield in dat ik vanmorgen van huis ging met achterlating van een steeds groter worden jochie. “Waarom maak je me wakker?”… Nou, omdat ik niet van huis ga zonder je gedag te zeggen. Of ik dan nog even brood en thee voor hem kon maken, dan ging hij wel vast douchen. Pfff, de tijd gaat hard. De eerste stop was Tinholt in Velserbroek. De auto was aan zijn vertroetel beurt toe en had al APK gekeurd moeten zijn. Beetje laat afgesproken, maar goed, dat is dan ook gebeurd. Door de WiFi en “het nieuwe werken” kon ik gewoon aan het werk bij de koffiebar in de showroom. Alles was gewoon in orde alleen de remblokken waren aan vervanging toe. Iets wat ik al wel aan zag komen langzaam maar zeker. Ook de (niet meer splinter-) nieuwe uitlijn installatie van Tinholt liet geen gekke dingen zien. Wielen en carrosserie waren riant binnen de marges. Op weg naar mijn werk, merkte ik dat hij met de nieuwe blokken toch weer een stukje beter remt. In de parkeer garage van mijn werk was zowaar nog plek. Ook een BHV portofoon was nog beschikbaar. Het wad rustig. Weinig schokkend na de ochtend en de dag zat er al weer snel op. Op weg naar huis begon het te plenzen en opeens kan niemand meer auto rijden. Colin was nog thuis dus die heb ik eerst opgehaald om naar oma te gaan. Ik dacht dat hij wel patat zou willen, maar hij had zich verheugd op oma’s broodjes knakworst… Oké… Het jong blijft me verbazen. Weer thuis lekker gedaan waar we zin in hadden. Morgen is het plan om in Artis te gaan kijken hoe het met de verbouwing van de verblijven gaat. Toen tot slot ook nog een mailtje van Josh, de klassenmentor van Colin. Alle jongens en meisjes uit 1S1 zijn over naar 2S! Colin is dus geen brugpieper meer! Zijn rapport komt nog, maar in ieder geval is hij “geslaagd”.

KlasGaatOver

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.