Vrij(e)dag

Colin was vrij vandaag. Hij had wel weer zin om naar Artis te gaan, dus zijn we eerst nog even bij oma langs geweest. CV-ketel weer bijgevuld, want vanwege een lekkende radiator in de badkamer loopt die bijna net zo snel leeg als dat hij gevuld wordt. Volgens de woningbouw heeft het niet zo’n haast, want “Ohh, de badkamer…”. Het lekken op zich is inderdaad het probleem niet, maar als het systeem niet op de juiste druk staat, werkt het niet goed en wordt de boel amper verwarmd. Blijven bellen. Bij Artis bleek dat het parkeer terrein een andere lay-out had gekregen. Op de grond waren nu smalle paadjes geschilderd met even smalle parkeervakken. Oké, het wegvallen van de helft ten gunste van de olifanten is één, maar dit is geen oplossing. Iedereen parkeert dan ook schots en scheef en bij voorkeur niet in één vak. De drukte viel gelukkig nog mee, hoewel er wel diverse bussen met school-tuig leeg liepen. Het motterde een beetje, maar dat was niet zo heel erg. Het jaguar verblijf begint er al af uit te zien. De afrastering moet er nog in, maar dan zou het wel eens klaar kunnen zijn. Bij de plek van het nieuwe olifantenverblijf was ook al flink wat vooruitgang te zien. Nog wel alleen in en op de grond, maar er was al duidelijk een structuur zichtbaar. Al voor de lunch was Colin het toch een beetje zat geworden. Het weer werkte ook niet echt mee. Mij maakte het niet uit, maar junior begon te mokken. Dus maar weer richting huis. Onderweg besloten om even een tussenstop mij Meerzicht te maken, want een pannenkoek had hij wel zin in. Na Meerzicht weer naar huis. Samen Mario Party 9 gespeeld op de Wii. Erg leuk hoor met iemand die het van voren naar acteren kent. Ik had al verloren voor ik door had dat we begonnen waren, maar goed, het was gezellig 🙂 Colin bleef nog een nachtje extra bij me, dus na het eten samen naar Hillegom. Morgen ga ik helpen met het verhuizen van de moeder van Monique. Truste!

DSC_6309

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.