Verhuisklusje

Colin is vanmorgen met Annet gaan zwemmen. Ik ben nog even blijven liggen,want ik zou de moeder van Monique helpen verhuizen. Giorgio had hulp voor het grote spul en ik zou in de middag komen helpen met het kleinere spul en het aansluiten van de elektronica. Eerst de auto van Astrid en Giorgio nog leeggehaald en toen stonden inmiddels de meeste kastjes wel op hun plek. Helaas deed internet zelf het nog niet, maar verder zit alles vast aangesloten. Als straks het signaal op de lijn komt moet alles aan springen. Samen met Giorgio nog even de bus terug gebracht naar de Praxis en nog wat kleine dingen geregeld. Met Monique afgesproken dat Colin nog bij Annet mee zou eten en dat ze hem na het eten op zou komen halen. Net na het eten kwam toch het telefoontje in de stand-by. Probleem met een machine. Die leek echter prima te functioneren. Uiteindelijk bleek het een probleem met een andere machine te zijn die inderdaad geen sjoege gaf. Monique was intussen gearriveerd om Colin op te halen. Haar TomTom was nog niet op de hoogte van de Piet van Damlaan, dus ze belde vanaf de parallelweg die ik als alternatief had opgegeven. Toen had ze het snel gevonden. Met het incident was ik inmiddels gedegradeerd tot root-wachtoord-intikker. Iemand anders met meer kennis en ervaring was het systeem aan het fixen, maar ik was de kenner van het wachtwoord. Na het fixen van de systemen zelf, bleek er nog een probleem met database of applicatie te zijn. Dat mochten we ook op gaan lossen, maar dat kunnen we dus niet. Uiteindelijk mochten we gezellig in een Indische conference call samen komen om het probleem te bespreken. Dit gaat nog wel even duren. Ik plaats deze blog vast en werk lekker verder. Werk ze!

MaOuderkerk

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.