Tja, Max weer he…

Rustig de dag begonnen. Annet had gisteren met Timo bij de outlet onder andere schoenen voor Colin meegenomen. Maat 39. Over de app aangegeven dat dat veiliger was dan de andere met 38,5. Blijkt junior er dus gewoon niet in te passen! Mijnheer gaat op grote voet leven! De lengte was nog wel goed, maar ze waren te smal. Maar ja, outlet staat meestal gelijk aan geld weg. Voor we naar René zijn verjaardag gingen toch even langs gereden en we mochten de schoenen ruilen voor iets anders. Dus voor mij een zwembroek uitgezocht en voor Colin twee shirts. Die zagen er wel groot genoeg uit. Daarna doorgereden nar René. Tom ging nog helemaal door zijn verzameling cross foto’s heen om te laten zien welke hij mooi vond en dat een boel cross maatjes jaloers waren op de foto’s. “Waarom alleen van jou?!?!?” Volgende race-in-de-buurt is weer Lelystad op 4 september. Dan de hele Bonenberg cup maar eens vastleggen. Ze zijn goed herkenbaar door de club-kleuren. Gelukkig is René ook formule-1 fan, dus ik kon het grootse deel van de race nog zien. Max heeft weer een mooi stukje racen laten zien. Gestart vanaf de achtste plaats en dan op podium plek twee terecht komen! Na het eten nog een uurtje door de duinen gewandeld en onze nek gebroken over de hertjes. Ze zijn duidelijk niet zeldzaam meer. En ook niet echt schuw.

MaxInLederhosenOverall

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.