De rust keert weer

Waakdienst zit er weer op. Ik kan weer rustig slapen. Niet al te lang want door het teruglopende aantal collega’s en de vakantieperiode mag ik volgende week al weer een dienst draaien, wat een vreugde! Verder was het erg rustig, de vakantieperiode komt er aan. Na veel gehannes nu toch eindelijk toegang kunnen krijgen tot puppet. Joepie, ik heb er weer een account bij om bij te houden. Na de verplichte figuren lekker lasagne gegeten bij mams, nog even naar de site van Chananja gekeken en een leuk onderwater thermometertje gekregen. Tot slot nog in een marktplaats onderhandeling over een Sea&Sea MM-2. Ik ga proberen mijn “fotohistorie” compleet te maken wat betreft hardware. Mijn vitrine bevat nu de laatste periode met wat ik nog had liggen, maar de oudere spullen zijn voor een habbekrats nog links en rechts te koop. Eens kijken hoe ver ik kom 🙂

Lasagne20160704

About Peter Hofman 1487 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.