Mars missie KMC

Vanmorgen is de mars missie van het Kaj Munk College weer gestart. In dit jaarlijks terugkerend project van groep drie, spelen de leerlingen van de Science en Technasium klassen een mars missie na. Compleet met alles wat er bij hoort, op de raketten na dan… Vierentwintig uur lang spelen ze alles na. Een grondstation voor ondersteuning, medische dienst die ze proefjes laat doen en natuurlijk de mars basis zelf op het schoolplein, geïsoleerd van de rest. Vierentwintig uur van de buitenwereld afgesloten. Aan het einde van de dag weer naar Only Friends voor de op één na laatste les. Volgende week is de laatste en mag iedereen weer een introducee meenemen. Op de A9 kon ik echter direct aansluiten achter de file. Die ging wel rechtsaf de A1 op, maar na de bocht kon ik weer aansluiten op de A1 file de andere kant op. Door de tunnel heem leek de afslag vrij te zijn, maar dat duurde ook niet lang en we sukkelden achter elkaar aan richting Only Friends. Daar bleken er relatief weinig kinderen, relatief veel begeleiders en geen Ton! Onze logistieke steun en toeverlaat was vrij. Die taak heb ik dus op me genomen. Ik was toch al te laat om met Leslie te duiken, dus ik heb me ontfermd over het vullen van de cilinders en het klaarleggen van de setjes voor de volgende groepen. Toen de groep van acht uur in de bak lag, ben ik naar huis gegaan. Uiteraard via de döner 🙂 Colin was al thuis en Annet kwam iets later. Heel de club is weer bijeen. Truste!

MarsMissieKMC2016

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.