Sportdag KMC

Vandaag in het kader van hoe maken we het schooljaar vol, was het sportdag op het Kaj Munk College. Colin had uit voorzorg twee doppers en een los flesje gevuld met limonade meegenomen. Ik dacht hem “even” af te zetten op school, maar de ene na de andere tegenslag kreeg ik op mijn weg. Eenmaal bij school, had ik al op de radio gehoord dat de snelwegen rond Amsterdam vast zaten. Met wat alternatieve routes toch nog redelijk op tijd op mijn werk gekomen. Daar was verder niets nieuws. Een bila met mijn manager waarin ik aangeven heb dat het er allemaal niet leuker op word met de verhoogde stand-by frequentie, het steeds meer werken buiten kantoor tijden en het steeds meer voorkomende patch werk. Uiteraard kon hij er ook zo niets aan veranderen. En anders misschien maar eens kijken of er in de groeirollen een richting is die me beter ligt. We moeten daar toch naar gaan kijken, dus wie weet. Bij mams lag Colin half muntje op de bank. Hij was erg moe van de sportdag. Het late naar bed gaan gisteren had daar natuurlijk helemaal niets mee te maken. Hij had wel een succesvolle sportdag gehad en veel gewonnen. Op een moment lag hij zelfs op de bank te slapen. Toen hij wakker werd, was dat natuurlijk niet zo geweest 🙂 Inmiddels heeft de zoektocht ter completering van mijn fotografische geschiedenis een Sea&Sea MM-II opgeleverd. Die heb ik voor heel weinig kunnen scoren op marktplaats. Ook de mijn eerste spiegelreflex, een oude Russische Zenit TTL, was binnengekomen. Bijna voor niets van CataWiki gehaald. De MM-2 is nog in top conditie en zou ik zo mee kunnen nemen onder water. De Zenit is er redelijk slecht aan toe en waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Maar ze gaan dan ook mooi in de vitrine kast bij de overige camera’s. Nog een AE-1 en een F70 en ik ben zo goed als compleet. Ik heb ooit nog iets gehad wat het meeste op een Kodak Brownie 127 lijkt, maar daar ben ik niet zeker van. Vanavond vroeg naar bed. Morgen mag Colin nog anderhalf uur op school iets doen aan verkeer met een LaMaZien project. Aan het einde van de middag hebben ze hun klassenuitje: paintball in Hillegom.

Balkonie

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.