Paintball KMC

Vanochtend uitgeslapen. Colin hoefde pas om één uur op school te zijn voor een verkeersproject -“LaMaZien”. Na hem op school afgezet te hebben, doorgereden naar Hillegom om de fietsdrager op te halen. Colin wilde na school meteen zijn fiets mee terug nemen. Na school dus de fiets achterop gezet en naar Hillegom gereden. Bij Annet op de bank, kwam Colin tot de conclusie dat ik zijn laptop vergeten was. En ook zijn logeertas. Hij had wel begrepen dat hij alles in noest pakken omdat we niet meer naar huis zouden gaan, maar dat hij dus de tas ook mee moest nemen was hem ontgaan. Dus in plaatsnaam rustig op de bank te kunnen hangen kon ik weer terug naar huis voor zijn tas. Als het alleen zijn laptop was geweest had ik het gelaten. Weer terug had hij of net tijd om naar de wc te gaan voor ik hem naar de paintball kon brengen. Daar waren al wat klasgenootjes dus ik mocht snel weer ophoepelen. Ik was toch in Hillegom centrum (jahaaa …) dus ik besloot me te trakteren op Aroi. Daar bleken nog drie liefhebbers voor te zijn 🙂 Na het eten hebben Joep en Timo voor sundaes gezorgd en toen was het alweer tijd om onze paintballer op te halen. Dat liep nog iets uit, want het paintballen duurde tot zeven uur in plaats van half zeven. En daarna kregen ze nog patat. In ieder geval kwamen ze allemaal zeer enthousiast naar buiten. Josh (hun mentor) was het slachtoffer geworden. En Colin had de enige zwakke plek in zijn verdediging gevonden. Josh had zijn pak niet goed dicht, dus Colin trof hem recht onder zijn kin. Gelukkig voor hem was het kinder-paintball met iets zwakkere wapens. Later nog even boven in de zaal gekeken. Achter glas wel te verstaan. Ik had nog het idee gehad om foto’s te gaan maken, maar dat had toch niets geworden.

Aroi20160708

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.