Minecraft Pampus style

Na voor pampus gelegen te hebben, is Colin direct begonnen het fort eiland na te bouwen in MineCraft. Al vrij snel had hij iets herkenbaars in elkaar geknutseld. De droge gracht en het binnen fort waren al herkenbaar. Inclusief de twee geschutskoepels. En voor hij veel verder ging, ging hij zich eerst storten op het draaibaar maken van de koepels. Ik blijf me verbazen over de mogelijkheden van dat spel. Het draait dan wel niet echt, maar snel de ene stand afbreken en de volgende opbouwen geeft wel een draai-illusie. Ik krijg helaas nog geen schermafdrukje van hem, dus ik leen er maar even een van internet. Lang niet zo mooi, maar toch. Toen alle spullen ingepakt en naar mijn huis vertrokken. Esther en Hans kwamen op visite. In Hillegom nog het begin van de Grand Prix van Engeland gezien en thuis op een of andere Duits RTL kanaal terug kunnen vinden. Thuis wilden we meteen aan het eten beginnen, maar ik bleek mijn telefoon in Hillegom vergeten te zijn. Dat bleek nog niet het lastigste, want door het haasten was Colin zijn sleutels en portemonnee ook vergeten. Dus ik moest nog “even” heen en weer om die spullen op te halen. Zijn fiets heb ik nog maar even laten staan, want om die ook nog op de auto te gaan tuigen, duurde me te lang. Ik was nog net op tijd thuis om Max op de derde podium plaats te zien stappen. Later bleek hij door een tijdstraf van nummer twee, nog tweede te zijn, maar dat hangt nog af van een hoger beroep. Het eten was al zo goed als klaar. Op de dingen na die toch pas vlak voor nuttigen gedaan moesten worden. Niet veel later stonden Esther en Hans voor de deur. Ze hadden nog een collectie thee en koffie meegenomen als verjaardagscadeau. Na de kippensoep, de burrito’s en het ijs-toetje, nog een gezellige avond gehad voor het weer tijd werd om af te taaien en de bedjes op te gaan zoeken. Morgen weer een gewone werkdag. Colin had het nog het makkelijkst, want die was lekker vrij.

MinecraftPampus

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.