Memo gemist?

Vanmorgen met een iets rustiger gevoel Colin achter gelaten in mijn huis. Wel even brood gemaakt en drinken voor hem klaargezet. Gelijk met Annet vertrokken naar de arbeid. Toen ik op de afdeling kwam, leek het even of ik een memo gemist had. Leeg… Maar in de loop van de ochtend druppelde het toch binnen. Na de pauze nog even het thuisfront gevraagd of alles goed ging. Het antwoord was “best wel” dus dat zal wel goed gezeten hebben. Na het werk Colin thuis opgehaald en via de patatza(a)k naar mams gegaan. Daar de formule 1 van gisteren nog terug kunnen kijken. Die had ze opgenomen. Kon ik May nog even zien inhalen en derde worden. Ook het gewraakte gesprek tussen de pits en Niko Rossberg gehoord. Dat heeft hem tien seconden straf opgeleverd en een derde plaats in plaats van een tweede. Nog even afwachten of het hoger beroep nog iets oplevert anders is Max echt tweede. Colin naar Monique gebracht eenzelfde via huis toch naar Hillegom gegaan. Het fietsenrek op de auto gehangen zodat ik morgenochtend de fiets van Colin mee kan nemen.

MemoGemist

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.