Pokemon Go

Vanmorgen Colin zijn fiets op de fietsdrager gezet en naar mijn werk gegaan. Dan is die straks ook maar thuis. Kan ik gaan werken aan het repareren van de voor verlichting. Lijkt een kwestie van een nieuw moertje, maar dan wel een met LocTite tegen het weer lostrillen. Verder blijkt vandaag de Pokémon Go hype losgebarsten te zijn. De halve mobiele wereld loopt naar zijn scherm te staren op zoek naar pokémon. De ontdekking op mobiel spel gebied. Dat er vier jaar geleden al iets dergelijks bestond genaamd Ingress, weet eigenlijk niemand. En nu blijkt Pokémon Go ook gewoon van de zelfde ontwikkelaar te zijn als Ingress. Andere plaatjes, zelfde spel 🙂 In de pauze even boodschappen gedaan voor Colin. Die had een klein boodschappenlijstje doorgegeven voor woensdag. Ondertussen ook maar Pokemon Go geritseld en geïnstalleerd. Bij de koffie corner de eerste Charmander al gevonden. Het is te merken dat het spel nog niet wereldwijd ondersteund wordt. Traaaaaggggggggggg. Na mijn werk even langs Industrial-home waar ik via marktplaats een leuke oude fabriekslamp had gezien. Gekocht. Toen even langs mijn huis om de soldeerbout en draad te halen, zodat ik bij de Wil de bel aan kon sluiten. Na de bel, ook de gordijn rails opgehangen, het fornuis op de sterkstroom aangesloten en nog wat klusjes. Het klussen afgesloten met lekkere mini pizza’s. Toen belde mams of ik in de buurt was, want ze was gevallen. Meteen alles ingepakt en naar haar toe gereden. Inmiddels was ze weer omhoog gekrabbeld, maar had zich best pijn gedaan. Gelukkig geen ernstige verwondingen. Toen eindelijk naar huis. Niet rustig zitten, want de wasmand puilde inmiddels uit. De eerste was gedraaid en in de droger gekiept. De laatste was is de witte en die draait nu. Annet was er inmiddels ook. Nu verder rustig aan doen. Truste!

PokemonGoPH

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.