Boeken inleveren 

Vandaag mag Colin zijn schoolboeken inleveren. De eerste stap in de afsluiting van het jaar. Morgen zijn rapport als definitieve afsluiting en dan begint zijn vakantie. Met zijn rapport hoort hij ook in welke klas hij volgend jaar terecht komt en kunnen de boeken voor volgend jaar besteld worden. Op mijn werk was het hyacint script eindelijk Centerity proof aangeleverd en kon die klus ook afgerond worden. Na het werk snel naar Only Friends voor de laatste duik dag vóór de vakantie. Iedereen mocht een maatje meenemen. Dus vaders, moeders, zusjes en broertjes werden gedoopt. Leslie zocht me alweer op. Die was alleen dus we konden weer allerlei oefeningen doen. Daarna ben ik ingevallen bij Benthe. Iedereen had eten besteld, behalve ik, dus ik kon makkelij met Benthe en haar vader onder water. Ging ook heel goed allemaal. Verder weer gezorgd voor de cilinders en veel logistiek. Nog even met Dennis de camera  geprobeerd. Die liep echter weer vol… Daar moeten we iets anders op verzinnen. Na alles klaar gelegd te hebben voor de laatste groep, ben ik weer via de döner naar huis gegaan. Ramadan was over, dus er werd weer thee geschonken. Thuis waren Colin en Monique er al. Even doorgesproken wat er voor de vakantie nog geregeld zou moeten worden en toen waren Colin en ik samen. Hij was moet. Erg moet. Zelfs te moe om zijn pakje uit te pakken. Er was bij de buren een grote doos geleverd voor hem. We weten alle twee wat er in zit, maar toch ging hij nog niet uitpakken, Ik denk dat hij dat wil doen als ik niet thuis ben 🙂

BoekenInleveren

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.