Rapport!

Vanmorgen thuis begonnen met werken. Gelukkig hoefde ik na die zeer brakke nacht niet ook nog eens meteen de deur uit. Colin lag nog lekker te slapen, die mocht later zijn rapport op gaan halen. Ik heb hem naar het Kaj Munk College gebracht en ben “rustig” in de aula verder gaan zitten werken. Je zou toch zeggen dat dat op zo’n laatste schooldag niet handig is, maar tot mijn verbazing was het hier rustiger dan aan de Paalbergweg. Ondanks de aanwezigheid van een uitgelaten groep scholieren die aan de vakantie beginnen. Even later kwam mijnheer dan met zijn brief en zijn mooie rapport aanlopen hoor. Nu helemaal officieel over naar 2S1! En vakantie natuurlijk! Op weg terug naar huis nog even langs het Kiala punt bij de Gulf. Daar lag het volgende stukje fotohistorie op me te wachten. De Canon AE1 program is ook binnen. Snel weer aan het werk. Ik ben nog nooit zo mobiel geweest. Rond lunchtijd even naar Bakker Bakker voor Colin zijn favoriete broodjes. Na de pauze nog even doorwerken en toen samen met Colin op pad naar Apeldoorn voor het afscheid van Ad en Gert. Halverwege de middag werd er aangebeld. Een buurman had ook nog een pakje voor me gevonden. Dat had de post gewoon in de hal binnen bovenop de brievenbussen gezet. Ik weet niet wat die pakjes bezorgers in deze hoek bezielt, maar ik val van de ene verbazing in de andere. Maar goed, dat was de Nikon F70. Op één na heb ik dan nu toch wel alle camera’s in de vitrine die ik ooit gehad heb. De weg naar de borrel was prima te doen. Tom Tom bracht me zo voor de deur… Alleen… Kon je daar nergens parkeren… Beetje jammer. Een paar blokken verderop vonden we een parkeergarage. De hele club was bijeen, alleen Ad kwam natuurlijk later. Na een paar Cola’s en borrelhapjes, zijn we weer richting Badhoevedorp gegaan. Ik had mams al gebeld dat we wat later zouden zijn dan normaal. Eenmaal weer thuis liep het ook weer niet van een leien dakje 🙁 De belangrijkste tegenslag is wel het aquarium filter dat de geest gaf. Na jaren dienst te hebben gedaan, was de verwarming al een keer stuk gegaan. Na de verhuizing begon hij al iets te lekker langs de pakking, maar nu is het hele impeller gedeelte afgebroken en met geen mogelijkheid meer te verwijderen. Als zo’n magneet eenmaal vast geplakt zit in een holletje, krijg je die er niet zo maar meer uit. Dat wordt weer een nieuwe filterpomp 🙁 Zucht. Ik ga niets meer doen vanavond en hoop ook niet gestoord te worden in de nog doorlopende waakdienst. Truste!

HetNieuweWerkenBijKMC

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.