Oh wat een dag.

Vanmorgen weer een beetje uitgeslapen. Weer een brakke nacht, weliswaar niet gestoord door de telefoon, maar toch… Met Colin naar mams gegaan voor het ontbijt. Meteen even boodschappen voor haar gedaan. Na de val doet ze nog heel erg voorzichtig. Sommige bewegingen gaan gewoon nog niet pijnloos. Ook nog een deel van de tuin aangeveegd. Toen weer naar huis en aan de slag gegaan met de defecte aquarium pomp. Ik had nog een oude losse onderwater pomp liggen. Die heb ik nu met wat losse slangen in het aquarium weten te plaatsen in het originele interne filtersysteem. Hij zuigt nu het water goed aan en pompt het uit het filter huis. Voorlopig ben ik even gered op deze manier. Verre van ideaal, maar dit is toch nog steeds een tijdelijke bak. De hoek bak moet nog steeds verder ingericht worden. Daar ga ik nu eerst maar een nieuw filter systeem voor zoeken. Door het weghalen van het oude externe filter, is de kamer wel meteen weer een stukje opgeruimd. Er staat nu geen aquarium hardware meer buiten de kastjes. Er lopen nog wel wat draden tussen de oude en de nieuwe bak, maar dat stoort niet zo heel erg. Verder de spullen bij elkaar gezocht die Colin bij mij vandaan nog mee wil/moet naar Spanje. Als alles goed gaat, gaan ze zondag rijden. Alles hangt nog af van het inleveren van de sleutel van Wil. Vandaag zou de inspecteur van de woningbouw de oude woning komen bekijken en als die verder geen problemen maakt, kan de sleutel overgedragen worden en heeft ze niets meer te doen daar. Colin naar Monique gebracht, nog even alle papieren voor de douane getekend zodat we beiden in ieder geval met Colin mogen reizen.

DSC_6466

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.