Stukje kustpad

Lang in bed blijven liggen. Nog steeds slechte nachten door de stand-by dienst. Twee weken stand-by dienst in drie weken tijd is echt niet leuk. Geen tijd om bij te komen alvorens je weer een nieuwe in gaat. Nog twee nachtjes en dan tot na de vakantie in ieder geval rust. Vanwege die dienst konden we ook niet echt veel ondernemen. In Hillegom en Lisse wat boodschappen gedaan en daarna een klein stukje gelopen van het Hollands kustpad deel twee. De Zilk is een tussenstop, dus we zijn nu vast van De Zilk naar Oase gelopen. Laptop in mijn rugtas dus bij een telefoontje van mijn werk, kon ik snel inbellen. Pannenland en Oase waren plekken waar ik snel zou kunnen zijn. Bij Oase nog een dubbele espresso met een gevulde koek (ik) en thee met een appelpunt met slagroom (Annet) genomen en met de bus terug richting De Zilk. Bij station Hillegom maar gewoon naar Annet gelopen. De auto haal ik later wel op. Was achteraf niet de moeite om daar überhaupt mee weg te gaan. Na het eten samen met Joep de auto opgehaald. Die greep meteen de kans om weer wat kilometers te maken in Pokemon Go. Hij moest een ei uitbroeden of zo. Weer terug nog een ijsje genomen en verder op de bank gehangen. Truste!

DSC_6488

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.