Moeder-dag

De stand-by dienst zit er bijna op. Ik blijf steeds langer in bed om nog een beetje uit te rusten. Eerst naar de moeder van Annet geweest. Daar waren ook Annet haar zus en broers met aanhang. Iemand kende een man die bij Nintendo werkte en mijn interesse was meteen gewekt 🙂 Ik weet nu vast dat er in November een classic Nintendo mini Nes uitkomt en dat de NX voor maart volgend jaar op de planning staat. Nog even afwachten dus. De mini Nes past op je hand en heeft 1GB geheugen met dertig geïnstalleerde games. Begint een beetje te lijken op een RetroPie met de Nes emulator, maar dan in een mini Nes behuizing… Na de moeder van Annet, naar mijn moeder. Ondertussen kwamen berichtjes van Monique haar moeder dat ze onderweg waren. ook zei hadden flink wat vertraging bij de Belgisch-Franse grens. Verder leek de reis voorspoedig te gaan. De rest van de middag bij mijn moeder geweest. Nog heel even langs mijn huis om een foto tas op te halen, die Chananja graag wil uitproberen en weer naar Hillegom.

NintendoAankondigingen

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.