Eindelijk weer rust! Of toch niet?

Vannacht dus helemaal niet geslapen. Ten minste.. Vast wel af en toe een hazenslaapje, maar ik heb ieder half uur wel op de klok zien staan. Aan de Paalbergweg ontbrak alleen het tuimelkruid… Wederom een grote lege etage! Wel nu dan eindelijk weer even de stand-by van me af kunnen zetten. Tot het eerste mailtje… Vanwege het wegvallen van een collega is deze week niet ingevuld. Of we dat samen weer even op kunnen pakken. Zucht. De bezitting is absoluut miniem, dus daar gaan we weer. Vrijwillig opgegeven voor de woensdag dan maar. Het weekend ga ik echt niet doen deze keer. Only Friends heeft zomerstop, dus daar hoef ik niet naar toe. Ondertussen ook een nieuw aquarium filter uitgezocht. Het moet de Eheim professionel 4+ 600 maar worden. Voldoende capaciteit en niet al te veel toeters en bellen die hem kwetsbaar en duur maken. Nu nog het voordeligste adres zoeken. Tis goed spul, maar daar betaal je ook voor 🙁 En nee, ik ga niet mijn aquarium weg doen. Na het werk naar mams. Daarna nog even naar Chananje om wat fototassen af te geven om uit te proberen. Ze gaat volgend jaar naar Australië en vroeg zich af of ik ervaring had met combi tassen foto/bagage. Nou, dat had ik 🙂 Ze was inmiddels ook tegen het feit aangelopen dat je eigenlijk voor iedere gelegenheid wel een andere fototas kan gebruiken. Soms heb je een grote nodig, dan weel een kleine, dan weer… Niet fotografen lachen je uit, maar het is echt zo! NA ook nog wat aan haar website gesleuteld te hebben, ben ik weer naar huis gegaan. Nog heel even op het balkon gezeten en verder op de bank gehangen. Lekker bijtijds naar bed. Eindelijk weer een avond slapen hoop ik. Truste!

Balkonia20160718

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.