Colin is er…

Eindelijk weer eens lekker geslapen. Geen druk meer van de stand-by. Geen stress of die telefoon wel of niet afgaat. Heerlijk. Wakker worden van de wekker, fantastisch! Gedurende de dag op de hoogte gehouden door Wil van de vorderingen richting Spanje. Even na twee uur kwam het bericht “Riembau“. Ben benieuwd of Monique nog gedacht had aan het mailen van de camping om de caravan op een plek te laten slepen. In de pauze toch nog wat Pokestops gezocht, want de ballen waren op 🙂 Niet al te fanatiek, maar af en toe wel even spelen. Annet is vandaag fanatiek in haar waarnemende functie begonnen. Ze is tot de vakantie voor vierentwintig uur per week uitgeleend om een uitgevallen manager te vervangen. Na de vakantie wil ze die functie definitief gaan vervullen, afhankelijk van het tijdstip dat die goede man stopt. Na het werk even langs de praxis voor spullen. Toen even bij mams geklust. Ook de bak maaltijd salade met Mexicaanse sooi soldaat gemaakt. Thuis de Poolse fabriekslamp opgehangen met de gekochte haak-aan-keilbout. De boorhamer heeft wel helaas een stukje stuckwerk van het plafond los doen laten. Dat moet ik maar weer even opvullen. Toch maar besloten, niet door de elektra doos heen te boren, maar er naast. IJzer en elektra gaan niet zo goed samen. De deksels voor de dozen waren overigens net te klein!?!? Je zou toch zeggen dat dat allemaal standaard is, maar helaas. Dus die moet ik morgen nog maar even terugbrengen. Nadat alles weer opgeruimd was, liep het zweet over mijn lijf, maar daar hebben we een douche voor 🙂

GangLamp

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.