Maaskeien

Weer tot de wekker geslapen. Op mijn werk was het de bekende vakantierust. De weinige mensen die de afdeling gevonden hebben om rustig te kunnen werken echter nemen meteen de kans waar om er een feestje van te maken. Het is rustig dus hoeven ze niet rustig te doen. Soms leek het wel of die paar die er waren ruzie hadden, zo hard werd er gesproken. Maar goed, wat meewarige blikken die kant op en het bond wat in. ook terug praten helpt. Als je tegen ze terug gaat praten, valt hun pas op hoe hard ze praten. Nou ja. In de pauze het teveel aan ijzer terig gebracht naar de Praxis. Het werk een beetje uitgerekt en direct aansluitend naar de döner. De grote baas was onderweg naar Turkije geweest op het moment van de mislukte coupe. Zijn vlucht was onderweg omgekeerd en weer teug gevlogen. Zondag was hij dan toch naar Turkije gevlogen. Na de döner naar huis en 120 kilo maaskeien uit de berging weer naar boven gesleept. Die liggen nu op het balkon klaar om schoongemaakt te worden en in de hoekbak een mooie rotsformatie te gaan vormen. Door het gesleep liep het zweet in watervallen van mijn lijf af, dus ook nog maar even onder de douche gegaan. Toen begonnen met het naar DVD branden van de Pokemon XY filmpjes die ik inmiddels voor Colin gevonden had. Annet was inmiddels ook gekomen en die zat er helemaal doorheen door haar waarnemende functie. Kijken wat een nachtje slapen gaat geven. Truste!

DSC_6493

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.