Langevelderslag

Vanmorgen kwam Luke zijn fiets even langs brengen. Daar moest de buurman even naar kijken. Gisteren was hij nogal hard op zijn plaat gegaan. Dat leverde hem zelfs nog een ritje naar het ziekenhuis op. Gelukkig niets al te ernstigs. Veel schaafwonden, maar geen breuken of andere ellende. Zijn fiets zag er slechter uit en daar was hij dan ook behoorlijk ziek van. Na de lunch met Annet op de fiets naar het strand gereden. Bij Langevelderslag de fietsen geparkeerd en het strand een stuk heen en weer gelopen. Na de wandeling nog een ijsje en weer terug naar Hillegom gefietst. Na het eten kwam de buurman de fiets halen, maar die had aan één blik genoeg. Total-loss. Te veel schade om er nog iets mee te kunnen. Alle buitenste onderdelen hadden wel schade en de achterbrug van het frame had een knik die niet te repareren was. Het enige wa hij er nog in zag waren wat onderdelen die los nog wel te verkopen waren om iets van geld terug te winnen. De fiets als geheel was einde verhaal. Arme Luke…

Langevelderslag

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.