Dagje rommelen

Vandaag eerst even langs mijn huis gegaan om de Pi op te halen. Die wil ik in gaan richten als Calibre server en SabNZBD server. Ook even de stuurpen van Colin zijn fiets opgemeten. Die wilde graag zijn stuur iets hoger hebben. Bij de Decathlon hebben ze stuurpennen voor MTB’s die in een knik omhoog lopen. Daarmee kan zijn stuur omhoog. Met de metingen naar de Decathlon gereden en op zoek gegaan. Annet ging op jacht naar fel een rose shirt voor het roeien. Er waren diverse soorten pennen. Vaste en instelbare en met verschillende pen maten. De keuze is gevallen op een instelbare. Dan zet ik die niet meteen helemaal hoog, maar kan hij later nog een standje verder. Onder de metro bij de Arena waren ze op verschillend aangelegde veldjes aan het 3X3 basketballen. Twee teams van drie spelers en één basket. Wie balbezit had, kon scoren. Uiteindelijk geen shirt gevonden en naar Meerzicht gegaan voor de lunch. Na de pannenkoek bleek de weg richting uitgang bos afgesloten te zijn. We werden richting Amstelveen gestuurd. Daar had ni niet veel trek in dus ben ik meteen omgekeerd en terug langs de bosbaan naar de A10 gereden. In Hillegom is Annet op visite gegaan bij haar moeder en ben ik aan de slag gegaan met de Pi. Na wat rommelen had ik een calibre server draaiend en een SabNZBD servertje aan de gang. Initieel kijken beide processen naar een lokaal stukje disk, maar thuis wordt eerst de NAS gekoppeld en hebben de processen toegang tot de hele bibliotheek.

DSC_6496

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.