Storm-Jedi-Trooper

Het verkeer vanmorgen was extreem rustig. Ik kwam uit Hillegom, maar moest nog even langs huis om de tafels leeg te ruimen. Ik was even vergeten dat Lila en Hendrik zouden komen. Desondanks lekker vroeg op het werk. Nog twee dagen te gaan. De vorige week defect geraakte server was weer tot leven geroepen door Marco. De Eerste CVE patch is doorgevoerd na toestemming van de gebruiker. Het lijkt zowaar een keer vooruitgang in te zitten. Na het werk even naar De Tulp, op visite bij mijn vaders herdenkings plaatje. Had ik weer eens zin in. Daarna de traditionele döner. Nog even yoghurt en nep-em-en-ems gehaald en snel naar huis. Verder klussen om Calibre en SabNZBD goed aan de praat te krijgen. Alle boeken zijn inmiddels verplaatst naar een share waar de Pi bij kan. Het terugzoeken gaat nog niet helemaal lekker, maar dat heeft misschien de zelfde oorzaak als de problemen die SabNZBD heeft met speciale karakters in bestands- en directorynamen. Met mijn storm-trooper shirt aan leek het me ook wel een idee om maar eens een selfie te maken met de Jedi mantel over het shirt. Obi-Wan-Vader of zo of Darth-Kenobi 🙂 Alleen het lichtzwaard ontbreekt. De flitser van de telefoon doet goed zijn best. Misschien toch maar weer eens naar Disney Parijs en dan deze keer wel een eigen lichtzwaard in elkaar knutselen 🙂 Ook nog een mystery cache opgelost die bij Platja de Aro voor de kust ligt. “L’Aquari” zou van het strand af bereikbaar zijn. Vier meter diep. Ben benieuwd. De oplossing lijkt inderdaad vlak voor de kust in de buurt van het refferentie punt te liggen. Er was geen geocheck bij, dus we moeten straks maar kijken of we goed zaten. En verder is het begonnen met regenen en ziet het er niet naar uit snel op te houden. Straks komt Annet en kunnen we lekker op de bank gaan hangen. Alvast truste!

JediStormTrooper

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.